Hopp til innholdet

Om AROMAinnsikt

Jeg er Una Iversen-Ottne og driver AROMAinnsikt

Min interesse for de positive egenskapene eteriske oljer har for menneskekroppen og min kjemiske bakgrunn er årsak til at jeg ønsker å formidle alle egenskapene eteriske oljer har, slik at de kan brukes på en trygg måte.

Jeg er utdannet kjemi ingeniør, analytisk kjemi, i 1984. Min yrkeserfaring strekker seg fra laboratoriearbeid og analysering til Helse, Miljø og Sikkerhet med fokus på REACH regelverket.

I 2008 var jeg ferdig utdannet og godkjent Naturmedisinsk aromaterapeut og kombinerte drift av egen klinikk og annen jobb i 6 år. Fra 2014 har mitt fokus vært 100 % på aromaterapi og eteriske oljer.

AROMAinnsikt gir deg kunnskap om eteriske oljer. Det strekker seg fra hvilke kjemiske komponenter som finnes i de forskjellige eteriske oljene, hvilke egenskaper disse kjemiske komponentene har, til hvilke klassifiseringer (etter kriteriene i CLP) de forskjellige oljene har.

Eteriske oljer brukes ofte i kosmetiske produkter og derfor vil AROMAinnsikt også gi deg kunnskap om regelverket for kosmetikk og kroppspleieprodukter.